OM OSS

CANE CORSO

OM OSS


Jag som äger och driver denna kenneln heter Therese, bor i Höganäs tillsammans med min sambo och våra två hundar. Jag skaffade min första Cane Corso 2015 efter fler års intresse utav rasen. Mina hundar är i första hand till för sällskap och vakt, men det blir en del utställningar och förhoppningsvis även tävlingar framöver. 

Jag har och träffar fortfarande massa härliga uppfödare och hundägare vilket även har gjort att mitt avelsintresse har växt fram. För mig är det viktigt med rastypiska, mentalt stabila och friska hundar och detta kommer jag även sträva efter i min avel. 


Jag har läst Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.

  ,,


Är du intresserad av att skaffa en cane corso?  Läs på om rasen, det finns information om rasen på skk.se och racc.nu. Träffa flera hundar hos både uppfödare, hundägare och besök utställningar. Lär dig om rasen och läs på om de avelsdjur som används. Det finns information om både hälsa och mentalitet på avelsdata som du kan ta del av.


Vi har ingen kull planerad nu men är ni intresserade av en valp utav oss längre fram så är ni välkomna att kontakta oss. Vi tar gärna emot besökare som är intresserade av att träffa rasen och lära sig mer om den.

KENNEL


© THERESE LINDHOLM - KENNEL THEY WANT 2020